top of page

Algemene werkwijze

Werkwijze van Aannemersbedrijf JM Van Der Vleuten

U zoekt een Aannemersbedrijf dat net zo betrokken is bij uw bouwplannen als u zelf?

Aannemersbedrijf JM Van Der Vleuten in Helmond denkt in alle fases met u mee.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Persoonlijke gesprek

Graag komen wij persoonlijk bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken.

Wij denken graag met u mee!

Inventarisatie van uw wensen

Alle werkzaamheden brengen wij samen met u in kaart. We bespreken de volgende onderwerpen:

-uw bouwproject;

-bouwtekening nodig;

-vergunning nodig;

-omvang van de werkzaamheden;

-materiaalsoorten;

-stucadoors-, elektra-, schilder- en loodgieterswerk;

-subsidiemogelijkheden;

-gewenste bouwperiode.

Wij brengen alles voor u in kaart. Op basis van het overzicht van uw wensen en keuzes sturen wij u een geheel vrijblijvende offerte toe.

Offerte

Uiterlijk binnen twee weken na het kennismakingsgesprek, tenzij anders afgesproken, ontvangt u van ons een geheel vrijblijvende offerte. Wij stellen de offerte duidelijk op, zodat u een goed beeld krijgt van de verschillende werkzaamheden. Misverstanden over wel of niet opgenome werkzaamheden worden hiermee voorkomen.

Opdrachtbevestiging

Wanneer u akkoord gaat met ons voorstel (eventueel met wat aanpassingen), ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging ter ondertekening. Hierin zullen wij ook de start- en opleverdatum vermelden welke wij van te voren met u afstemmen.

Planning

Wij werken nauw samen met de stucadoor, elektriciën, schilder en loodgieter. U kunt er op rekenen dat alle werkzaamheden goed op elkaar zijn afgestemd, zodat alles volgens planning verloopt.

Uitvoering

Nauwkeurigheid en oog voor detail is bij ons een vanzelfsprekendheid. Niet alleen als het gaat om de uitvoering van ons vak, maar ook als het gaat om opruimen. Mensen kunnen vaak tegen een verbouwing opzien, angst voor overlast of rondslingerd bouwafval. Hier houden wij altijd rekening mee. Wij streven ernaar aan het einde van de dag alles netjes achter te laten. Ook gebruiken wij stofschotten.

Tussentijds contact

Persoonlijke aandacht voor de klant vinden wij heel belangrijk. U hebt daarom ook één contactpersoon tijdens het gehele bouwproces. Tussentijd bespreken wij regelmatig de voortgang met u, zoals afstemming van de werkzaamheden en eventuele wijzigingen in de uitvoering. 

Oplevering

Na oplevering nemen wij uiteraard alles met u door om te controleren of alles voldoet aan de eisen en of alle werkzaamheden zoals afgesproken zijn uitgevoerd.

Betalingsregeling

Wij hanteren een betalingstermijn van 7 dagen. In de opdrachtbevestiging staat het aantal betaaltermijnen vermeld. Dit is afhankelijk van de aanneemsom en bouwtijd.

Zie ook , onze voorwaarden

Wilt u meer weten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Wij zijn u graag van dienst. mail ; aannemersbedrijfjmvandervleuten@outlook.com

bottom of page